Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

• Denne aktiviteten er avsluttet.

KIRKE I KULTURSENTERET

mai 27 - 11:00 - 12:30

“Gjestfrihetens hus”

Besøk av Terje Hegertun. Kidzone/Tweens for barna. Åpen lunsjsamling i etterkant av gudstjenesten.

Terje Hegertun er teologiprofessor ved Menighetsfakultetet i Oslo, og har nylig gitt ut boken «Nådens gaver i gjestfrihetens hus – kirken som karismatisk og sakramentalt fellesskap». Han er særlig opptatt av kirkens økumeniske karakter, og boken har vært inspirasjonskilde for flere i Sentrumkirken denne våren.

Vi inviterer nå til en søndag med gudstjeneste som vanlig kl 1100, der Terje Hegertun taler. I etterkant blir det en åpen lunsjsamling, der bl.a. også Svein Jacobsen blir med og innleder til videre samtale. Han er tidligere ringeriking med lang erfaring, både som pastor, og fra diakonalt arbeid og misjon.

Velkommen!

Dato: