Sentrumkirken avlyser

Sentrumkirken har avlyst alle gudstjenester, aktiviteter og samlinger inntil videre, for å bidra i den nasjonale dugnaden mot smittespredning av koronaviruset.

Som kirke ønsker vi å ta hensyn, og følger de råd som kommer fra myndighetene. Klikk her for oppdatert informasjon.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å snakke med noen, få forbønn, eller om du trenger praktisk hjelp. Flere i miljøet vårt har stilt seg til disposisjon for dette.

Send mail til epost@sentrumkirken.no eller ta direkte kontakt med en av oss som koordinerer dette.

– Jørn Syversen, pastor/daglig leder – tlf 92813996
– Stian Høibråten, ungdomsleder – tlf 99001646
– Bjørnar Granum – tlf 40061166
– Kristina Torskenæs – tlf 93429546
– Trude Elisabeth Jacobsen – tlf 97772920

Bli gjerne med sammen med oss og be for situasjonen og alle som er ekstra berørt disse dagene.

«Fred etterlater jeg dere. Min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og motløshet.» (Joh.14:27)