Endring i planene for gudstjenester i Sentrumkirken før sommeren

Uteplassen ved Røyse skole

Vi har dessverre kommet til at enda en endring i planene for gudstjenester i juni er blitt nødvendig. Gudstjenestene i juni er avlyst. Det blir heller ikke digital gudstjeneste på nett 6. og 13. juni.

Men Sentrumkirken inviterer til samling ved Røyse skole kl. 13.00 søndag 06.06, som tidligere lansert. Der blir det lek og samvær for alle som vil være med. Vi trenger ingen påmelding til dette arrangementet, og tar (som arrangør) ansvaret for å etterleve alle smittevernregler. Ta med mat og drikke. Det blir også mulighet for grilling. Ellers oppfordrer vi til samlinger i privat regi der dette lar seg gjøre innenfor de rammer som gjelder.

Et utmerket lokalt tilbud har dukket opp ved at Gospel Explosion inviterer til konsert i Hønefoss kirke lørdag 05.06.21 kl. 19.00. Her må man skaffe seg billetter, som kan kjøpes på denne linken: