Sentrumkirken – søndag 21.4 kl 1100

Amfiscenen, Alles Kulturhus.

Velkommen til kirke i Kulturhuset hvor vi førstkommende søndag får vi besøk av
tv-pastor Egil Svartdahl. .

Han har i nærmere 30 år vært en populær programleder på TV 2.

De siste årene også kjent fra Plussord og Plussprat på Facebook, Instagram og Youtube og TVL.

Det siste året har Egil Svartdahl også vært programleder i en serie nye sangprogrammer «Alle Tiders Sanger». Programmene er sendt både på NRK, SVT og flere andre kanaler. (TVL, Bedehuskanalen og TVB-Nordic).

Han har ledet talkshow, portrettert en rekke kjendiser og ikke minst reist land og strand rundt og utfordrer kjent og ukjente folk til å dele sin tros- og livshistorie. Egil er også en ettertraktet foredragsholder for næringslivet og medvirket som forkynner på en rekke stevner og møteuker i kristne sammenhenger.

Egil Svartdahl har lang fartstid som forkynner og foredragsholder. Både kristenfolket og mange som sjeldnere gjør kirkebesøk, samles når Egil kommer. Hans «varemerke» er lavterskel-samlinger, der folk kommer opp med både sin tro og tvil, latter og ettertanke. For Egils sitt trofaste TV-publikum vil dette også være en mulighet til å oppleve ham på nært hold.

Denne gangen er han på besøk i regi av TV Inter, produksjonsselskapet der han har jobbet i en årrekke. Egil får tonefølge av Sentrumkirkens sangere og musikere.

Kort om TV Inter;

TV Inter produserer Plussord. Hver dag legges det ut 1-minutts andakt på Facebook og Instagram hvor Egil Svartdahl, Sunniva Gylver, Thomas Neteland, Siri Iversen, Andreas Hegertun og Thor Haavik veksler på å dele en refleksjon, et bibelvers og lyse velsignelsen. Det er over 70 000 følgere, og i snitt over 32.000 som ser hver dag. Vi mottar en rekke meldinger fra personer som opplever Plussord som en velsignelse i hverdagen.

For Youtube produserer vi PlussPrat, et samtaleprogram hvor Egil Svartdahl møter kjente og ukjente gjester som deler sin tros- og livshistorie. Vi er nå i gang med sesong syv og serien har så langt hatt flere hundre tusen visninger.

«Alle Tider Sanger» – Nashville. Populære sangprogrammer som har blitt sendt på NRK, SVT og som ligger tilgjengelig på TBN-Nordic. Programmene har også blitt sendt på TVL og Bedehuskanalen. I tillegg har det vært 2 konserthelger i Norge.

I tillegg har TV Inter laget andre programmer, blant annet: dokumentarserie om Konvertitter og MAF-flygere, barne tv-seriene Louise på skipet og drama fortellingen Selja – for tweens, infotainment serie Oppstandelsen og Kristenretten med «Farmen»-Thor Haavik som programleder.