Kulturakademiets vårkonsert

Søndag 12. mai på Byscenen. 80 barn og unge i Kulturakademiet, sammen med gruppa "Lin D" som gjesteartister, formidlet livsglede og at du er god nok, unik, perfekt, elsket som den du er.

Ringerikes Blad: “Eksplosiv glede fra Kulturakademiet – Mer energi, farger, entusiasme og ren skjær livsglede skal man lete lenge etter…” Les omtale her: https://www.ringblad.no/kultur/kulturakademiet/sentrumkirken/eksplosiv-glede-fra-kulturakademiet/s/5-45-787541

Se flere bilder fra konserten her: https://www.ringblad.no/kultur/kulturakademiet/sentrumkirken/kulturakademiets-forestilling-i-bilder/g/5-45-787642

– Vårkonserten er det store prosjektet til Kulturakademiet dette semesteret, akkurat som «Et juleønske» er det i høstsemesteret, sier koordinator Maria Mørk Forsberg.

– I år fikk vi med oss gruppen “Lin D” fra Sverige som gjesteartister. Den består av søsknene Emmy, Ella og Dennis Lindéh. De er en del av Børud-gjengen, og er søskenbarna til Lisa Børud som mange kjenner til fra Stjernekamp på NRK. Trioen har stått på scenen siden de kunne gå, og i dag er de etablerte artister i Sverige. De har også turnert rundt om i Norge de siste årene.

Stikkordene PERFEKT, GOD NOK, ELSKET, UNIK utgjorde den røde tråden i konserten, og gjennom sang, dans, drama og filmsnutter ble det formidlet at alle er fantastiske akkurat som de er, uavhengig av hva vi har, gjør eller oppnår.

Kulturakademiet består av 80 barn og unge i alderen 3-19 år, fordelt på 4 ulike kor:
KnøtteKompaniet (3-5 år)
MiniKompaniet (1.-3.klasse)
ArtKompaniet (4.-7.klasse)
Beat (8.klasse og eldre)

Bandet består av nåværende og tidligere elever fra MUA.

Skriv en kommentar